Matematik

Differentialligning

07. februar 2005 af LillePer (Slettet)
Er igang med at knække en differentialligning, men kan ikke finde den eksplicite løsning, - kan kun nå frem til den implicite løsning

-1/y = 0,5 * ln(x^2 + - 1)

y på venstre siden skal gerne stå alene, nogen som har et løsningsforslag?

mvh Per

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2005 af allan_sim

Udnyt, at 1/(1/y)=y

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2005 af Duffy

Jah, #1:

...og få


y = -2/ln(x^2-1)

Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.