Matematik

Renteberegning

21. februar 2010 af webnord (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hejsa

Renteformlen           Kn = K(1+x)n       Kan omskrives til :

                                      K = Kn / (1+x)n

                                     n = ln(Kn/K) / ln(1+x)

Men hva med

                                      x = ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2010 af mathon

                              1+x = n√(Kn/Ko)

                               x = n√(Kn/Ko) - 1


Svar #2
21. februar 2010 af webnord (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Renteberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.