Matematik
Stamfunktion
09. februar 2005 af
Micc_86 (Slettet)
Jeg har lige nogle problemer med nogle opgaver, hvor man skal finde frem til stamfunktionen.
Opgaverne kan findes her:
http://www.autografjagten.dk/afleveringMAT.doc
De to første opgaver i 5.080 har jeg selv kunne løse (vil dog gerne lige høre om de er rigtige), mens den sidste i opgave 5.080 volder lidt problemer. Hvilken fremgangsmåde skal jeg benytte?
I opgave 5.090 har jeg prøvet mig frem, og får løsningen til:
F(x) = 2/ln(2)
Dette er vist ikke rigtigt, men skal man ikke bruge "integration ved substitution" ved denne opgave og sætte t = sq(x) ??
Prøver selv lige at kigge på de andre, men har virkelig brug for hjælp, da opgaverne skal afleveres i morgen!!
På forhånd TAK for hjælpen :)
Opgaverne kan findes her:
http://www.autografjagten.dk/afleveringMAT.doc
De to første opgaver i 5.080 har jeg selv kunne løse (vil dog gerne lige høre om de er rigtige), mens den sidste i opgave 5.080 volder lidt problemer. Hvilken fremgangsmåde skal jeg benytte?
I opgave 5.090 har jeg prøvet mig frem, og får løsningen til:
F(x) = 2/ln(2)
Dette er vist ikke rigtigt, men skal man ikke bruge "integration ved substitution" ved denne opgave og sætte t = sq(x) ??
Prøver selv lige at kigge på de andre, men har virkelig brug for hjælp, da opgaverne skal afleveres i morgen!!
På forhånd TAK for hjælpen :)
Svar #1
09. februar 2005 af Micc_86 (Slettet)
-----
I opgave 5.090 har jeg prøvet mig frem, og får løsningen til:
F(x) = 2/ln(2)
Dette er vist ikke rigtigt, men skal man ikke bruge "integration ved substitution" ved denne opgave og sætte t = sq(x) ??
-----
Her snakkede jeg om den første i opgave 5.090 - undskyld for den manglende oplysning før :P
I opgave 5.090 har jeg prøvet mig frem, og får løsningen til:
F(x) = 2/ln(2)
Dette er vist ikke rigtigt, men skal man ikke bruge "integration ved substitution" ved denne opgave og sætte t = sq(x) ??
-----
Her snakkede jeg om den første i opgave 5.090 - undskyld for den manglende oplysning før :P
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
