Matematik

Maksimum???

23. februar 2010 af Twing (Slettet)

En funktion f er bestemt ved

f(x)=5x-e^x, -4<x<8

bestemt funktionens maksimum

Kan nogen hjælpe med at forklare, hvordan man gør det?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2010 af mathon

ekstrema kræver

            f '(xo) = 5 - exo = 0    -4<xo<8


Skriv et svar til: Maksimum???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.