Matematik

Parabler

25. februar 2010 af soren108 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har også problemer med denne opg

Opgave 4:

a) Find toppunktet for parablen y = 3x² - 6x + 1</o:p>

b) Find toppunktet for parablen y = -2x² - 10x – 12.5</o:p>

c) Bestem forskriften for parablen y = -3x², når den flyttes til at have toppunkt i (2, 3) </o:p>

d) Bestem forskriften for parablen y = 2x², når den flyttes til at have toppunkt i (0, -2)</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2010 af Banan1 (Slettet)

brug formlen for toppunktet, den står i formelsamlingen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2010 af mathon

T = (t1,t2)

             t1 = -(b/2a)

             t2 = c - a·t12


Skriv et svar til: Parabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.