Matematik

Tekstopgave

27. februar 2010 af JustMyName (Slettet)

Han Solos rumskib kan flyve 1/2 gang hurtigere end lyset. Lysets hastighed er 300.000 km i sekundet. Hvad er rumskibets hastighed målt i km i timen?

Gerne udregninger samt facit, såfremt jeg kan se - om mit eget resultat er rigtigt, og at det såmænd er mere forståeligt. På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2010 af mathon

                     v = 1,5·(3·108 m/s)·(3,6 km/t / m/s) = 1,62·109 km/t = 1,62 mia. km/t


Skriv et svar til: Tekstopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.