Matematik

Isoler I

28. februar 2010 af Pigemus (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Tænkte om der er nogen der kan fortælle mig hvordan man isolerer I i denne formel:

L = 10 * log( I /10^-12)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2010 af peter lind

Står der et et-tal inde i logaritmefunktionen?  i så fald brug at log(10n)=n ellers brug at log(a*b) = log(a)+log(b)


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. februar 2010 af PeterValberg

Jeg har antaget, at der står lille L og stor L

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
28. februar 2010 af Pigemus (Slettet)

Det var et stort i. Tænkte nok at det ville volde problemer men jeg siger mange tak pvm.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2010 af PeterValberg

Det har heldigvis ingen betydning for resultatet :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
28. februar 2010 af Pigemus (Slettet)

nej har det heldigvis ikke ;)


Skriv et svar til: Isoler I

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.