Matematik

VM(g)?

04. marts 2010 af JesperJhansen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er VM(g) på den her =?
g(x)=-x-2, Dm(g)=(-2 ; 3) 


Svar #1
04. marts 2010 af JesperJhansen (Slettet)

 Hurtigt plzz


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2010 af mathon

              g(x) er kontinuert og monotont aftagende

              gmax = g(-2) = 0

              gmin = g(3) = -5

              Vm(g) = [0;-5]


Svar #3
04. marts 2010 af JesperJhansen (Slettet)

 Tak!


Skriv et svar til: VM(g)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.