Studievalg og videregående studie

hhx fagpakke

07. marts 2010 af JohnLampard (Slettet)

Bliver færdig med hf til december. Derefter har jeg lidt over et halvt år, hvor jeg ikke ved hvad jeg skal lave. Planen var egentlig bare at færdiggøre hf og så finde et arbejde i 8 måneder, for derefter at starte på ha almen (eller økonomi). Nu er jeg så kommet til at tænke på, at det kunne være rigtig fedt med en elevplads enten i en bank eller som revisorelev i et revisionsfirma.

Problemet er at chancen for at en hf-student får elevplads i finansverdenen er lig 0. Det er her hhx-fagpakken kommer ind i billedet. Man kan nemlig som student, tage en hhx på bare et halvt år. Og det passer jo glimrende ind i den periode. Men spørgsmålet er så: Hvor store er mulighederne for en hhx´er, for at få lærerplads? Ideen er selvfølgelig god, men hvis chancerne for at få en elevplads alligevel ikke er store, selvom man er hhx´er, så vil jeg egentlig hellere tjene nogle velfortjente penge den periode.

Hvad mener i? Er der gode chancer for en elevplads, hvis man ikke er alt for kræsen?

Jeg ved godt, at der er lang tid endnu, men der sker jo ikke noget ved at høre andres meninger.


Svar #1
07. marts 2010 af JohnLampard (Slettet)

Forresten, er der egentlig ikke noget med at bankerne ikke ansætter så mange elever mere? Synes jeg at have læst et sted på et tidspunkt.


Skriv et svar til: hhx fagpakke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.