Matematik

samligning

07. marts 2010 af missdior (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hjælp!

skal have hjælp til en opgave i matematik, den lyder sådan her. 

vis sammenhængen mellem danske kroner og dollar.

skal have lavet det til imorgen. håber at i vil svare hurtigst muligt ;)


Svar #1
07. marts 2010 af missdior (Slettet)

der er vist et eksempel på mit papri. y = 2x +5.

men er bare total blank


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du skal vist have fat i valutakurserne, de angiver forholdet mellem forskellige valutaer ved omveksling.

"Samligning" i din overskrift til tråden er vist ikke et ord på dansk.


Svar #3
07. marts 2010 af missdior (Slettet)

okay.. der står at dollarkursen er 500kr.


Svar #4
07. marts 2010 af missdior (Slettet)

ved bare ikke hvordan jeg skal vise sammenhængen mellem DKK og USD


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Valutakursen angiver altid prisen i DKK for 100 enheder af den fremmede valuta. Så ved du, at

100 USD = 500 DKK, eller

USD = 5 DKK, eller

y = 5x

hvor y angiver antal USD man får for x DKK.


Svar #6
07. marts 2010 af missdior (Slettet)

okay tak, men kan du give mig flere forskellige sammenhæng, ligesom den nr. 3        y = 5x


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Med mindre der er gebyrer involveret i omvekslingen, så er det forskriften, som du ser i #5 . Jeg forstår ikke, hvad du mener med flere forskellige sammenhæng.


Svar #8
07. marts 2010 af missdior (Slettet)

altså der står i min blækregning: VIS SAMMENHÆNGEN MELLEM  DKK og USD. DU KAN MÅSKE FÅ EN IDE FRA BOXEN TIL VENSTRE. og i boksen står der  y = 2x + 5  

ps. dollarkursen er 500kr. og der er ikke noget med gebyrer, eller noget, bare vise sammenhængen. og det skal vises sådan: y = 2x + 5   men er bare helt blank.

håber du kan hjælpe :)


Skriv et svar til: samligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.