Almen studieforberedelse (AT)

Kan denne problemformulering bruges?

14. marts 2010 af miinnaxd (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej :)

Jeg skal snart aflevere at-synopsis om videnskabelige gennembrud, og jeg har fagene fysik og historie. I fysik noget med Einsteins ligning E=m*c^2 og i historie, noget med konsekvenser af gennembruddet: den kolde krig med truslen om atombomber i den kolde krig

Mulig problemformulering:
Hvilken rolle spillede opdagelsen af E=m*c^2 for mulighederne for at føre krig?

Underspørgsmål:
Hvad betød Einsteins ligning E=mc^2 i praksis?
Hvori bestod gennembruddet?
Hvilke fysiske processer gjorde atombomben mulig?
Hvilke nye muligheder betød det for at føre krig?
(Hvordan påvirker masseødelæggelsesvåbnet atombomben mennesket under den kolde krig)

Kan disse spørgsmål bruges? evt gode ideer til forbedring


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2010 af phoebebuffay (Slettet)

Personligt synes jeg at det er en rigtig god kombination af de to fag.. Jeg synes problemformuleringen er rigtig god, og inkluderer begge fag. Hvis du vil have lidt mere på dine problemstillinger (underspørgsmål), kunne du eventuelt tænke lidt på historiedelen, og have lidt flere spørgsmål i denne retning..

Bare et forslag ;) ellers super godt.!


Skriv et svar til: Kan denne problemformulering bruges?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.