Matematik

hjælp

20. marts 2010 af muslile (Slettet)

Hej. hvordan regner jeg denne opgave ud??

Beregn integralet integralettegn (2 oppe og 1 nede) (x^3+1/x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2010 af peter lind

Brug at ∫xndx = xn+1/(n+1) og ∫(1/x)dx = ln(x)


Svar #2
20. marts 2010 af muslile (Slettet)

#1
 

Brug at ∫xndx = xn+1/(n+1) og ∫(1/x)dx = ln(x)

undskyld, men jeg forstår det ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Før du kan bestemme det bestemte integral fra 1 til 2 af din funktion, skal du finde en stamfunktion til integranden, og det var det du fik hjælp til i #1. Integranden er  x3 + 1/x , så du skal finde en stamfunktion til x3 og til 1/x .


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.