Dansk

Essay ???

21. februar 2005 af danii (Slettet)
Heyy allesammen, har kigget lidt i de gamle poster men er lidt svært at finde rundt. såå...

Jeg har valgt at skrive et essay, hvori man skal fortælle hvilke tanker man får, når man lægger vågen i sin seng og ikke kan sove.

Har tænkt på fremtidsdrømme som Flymekaniker, Pilot, og HTX, et fremtidigt luksusliv. Kan i hjælpe mig med hvordan jeg kan opbygge den !


På forhånd TAK

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2005 af mullerouge (Slettet)

Er der ikke et oplæg du skal forholde dig til? Det er utroligt svært at vejlede om indholdet i et essay, da pointen netop er, at det skal være DINE holdninger og tanker.
Hvis udgangspunktet er at ligge vågen i sin seng, ville jeg måske starte med at beskrive den følelse. Et plus i den slags essays er altid sanseoplevelser. Prøv at forestille dig situationen og beskriv den, med din brors snorken i baggrunden og hele skidtet.
Hvis du kan komme ind på nogle dybe og private tanker, er det også guf for en folkeskole-censor.

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2005 af still-an-angel (Slettet)

Jeg kan ikke lige rådgive dig i hvordan du kan opbygge den, men jeg har lige haft den for i skolen i sidste uge. Jeg fik 10 og det er ganske fint, hvis ikke det var fordi at min lærer fortalte mig at jeg kunne have fået 11, hvis jeg havde holdt mig mere til opgavens oplæg, nemlig: "før jeg sover". Og hvor vil jeg så hen med det her? -du skal virklig passe på at du holder dig til oplægget. Jeg havde skrevet et eksempel på hvad jeg tænker inden jeg sover. Jeg glemte at henvise og holde mig til oplægget. Det skal du huske at fokusere på, så kan det være du får én bedre karakter. ;)

Skriv et svar til: Essay ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.