Matematik

Parabel (i maple)

24. marts 2010 af dressed (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal løse opg 967 i matAB1

Er der nogen der kan hjælpe med hvilke tal der skal indsættes i ax+bx+c for hver af parablerne?

Opgaven skal løses i Maple, hvilket er mindre vigtigt......

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2010 af NejTilSvampe

 Du har ingen enheder eller noget somhelst.. Det umuligt at angive en funktionsforskrift for dem der. Det eneste du kan sige er om diskriminanten er i forhold til 0. 

Okay du kan så også sige hvad a og b og c er i forhold til 0, men du kan ikke komme med et præcist tal hvis det er det du søgte.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2010 af papas (Slettet)

kan ikke aabne doc et


Svar #3
24. marts 2010 af dressed (Slettet)

Jeg synes også det virker ret umuligt. Men der er ikke givet andet end den figur, og så at P1-P5 kan skrives på formen

P(x) =ax^2+bx+c


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. marts 2010 af NejTilSvampe

 hvad står der i opgavebeskrivelsen?


Svar #6
24. marts 2010 af dressed (Slettet)

opgaven kan ses på linket......


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. marts 2010 af papas (Slettet)

fx P1

a>0   glad

symmetriaksen x= -b/(2a) negativ og da a>0 så må b>0

c = f(0) < 0

2 nulpunkter, d>0


Skriv et svar til: Parabel (i maple)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.