Dansk

Pleaseeeeee. HJÆLP!

24. marts 2010 af Manjajensen (Slettet)

Sæt ordene rigtigt sammen.:

wiener + vals =
_______________________________________
lejlighed + sang =
_______________________________________
underholdning + musik =
_______________________________________
kending + melodi =
______________________________________
danse + trin =
_______________________________________
koncert + pianist =

=

wienervals

lejlighedssang

underholdningsmusik

kendingsmelodi

dansetrin

(den sidste ved jeg ikke)??


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2010 af Stygotius (Slettet)

 Hvor ligger opgaven i disse ting ?

De skal da bare allesammen skrives sammen i ét ord. De gælder da også   "koncertpianist"


Svar #2
24. marts 2010 af Manjajensen (Slettet)

Det er ikke det- Det er fordi :

Det hedder ikke kendingmelodi men kendingsmelodi..

Men hedder den lejlighedssang.??


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2010 af Stygotius (Slettet)

 -ja til begge.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. marts 2010 af Eriiiiik (Slettet)

koncertpianist :-)??


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. marts 2010 af Eriiiiik (Slettet)

ej det ka da ikke være så svært ^^


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. marts 2010 af Stygotius (Slettet)


Skriv et svar til: Pleaseeeeee. HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.