Matematik

DET ER VIGITIG HJÆLP

06. april 2010 af 91Sarah (Slettet) - Niveau: C-niveau

UNDSKYLD men det haster da den skal afleveres imorgen, vil i ikke kigge på den vedhæfte jeg ved ikke hvordan jeg skal lave M´(18)

på forhånd tak

Vedhæftet fil: Dok9.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at gemme den vedhæftede fil i .doc format.


Svar #2
06. april 2010 af 91Sarah (Slettet)

Det har jeg prøvet men jeg kan ikke. Men det gør ikke noget, tak fordi du prøvede at hjælpe jeg har fået ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2010 af nielsenHTX

håber det kan hjælpe

Vedhæftet fil:Dokument 1.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3 - Tak, nielsen(P.F.D)

Funktionen M(t) er givet ved

M(t) = 3,2•105 + 7,8•105 e0,154t

Da er

M'(t) = 7,8•105•0,154  e0,154t

Indsæt t = 18 til beregning af M'(18).


Skriv et svar til: DET ER VIGITIG HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.