Matematik

Kontinuert

07. april 2010 af SarahHarding (Slettet)

Hej alle.

Håber der er nogen der kan hjælpe

opgaven lyder: bevis at f(x)=x^2 er kontinuert i x=3


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Find gænseværdierne fra højre og fra venstre, for hvis  Lim f(x) = f(3), når x→3 fra højre og Lim f(x)=f(3), når x→3 fra venstre, så er funktionen kontinuert i 3


Skriv et svar til: Kontinuert

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.