Matematik

analysering af tjediegradsfunktionen

07. april 2010 af yav (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej. jeg skal løse denne opgave, men har meget svært ved det, er der nogen der vil hjælpe mig?

niveauet er c på hhx.

på forhånd tak! (:

 opgaven lyder som nedenstående:

Du skal analysere tjediegradsfunktionen:

f(x) = x3 - x2 - 4x + 4
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du skal sikkert undersøge funktionen for nulpunkter, fortegn, ekstrema, og monotoniforhold. Et skridt i denne undersøgelse involverer beregning af den afledede f'(x) .


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2010 af MN-P (Slettet)

f(x) = x3 - x2 - 4x + 4 = (x-2)(x2+x-2)


Skriv et svar til: analysering af tjediegradsfunktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.