Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRO - Engelsk Psykologi - Hjælp!

07. april 2010 af Lindberg05 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Derude

Jeg skal på tirsdag aflevere SRO opgave, og stort set først lige gået i gang (jeg ved godt jeg er meget sent ude, men har haft ufattelig mange problemer og lign.) Anyways, jeg skal skrive om den Amerikanske drøm, i henholdsvis Engelsk (A)  og psykologi (C) - Jeg har valgt at fokusere på narcissisme og analysere american psycho med henblik på yuppie kultur og tidligere nævnte narcissisme. Jeg har valgt at redegøre for begrebet "The american Dream" , blandt andet igennem redegørelse af uafhænighedskirgen samt uafhængighedserklæringen. Jeg har herefter tænkt mig at redegøre for Guldfeberen (hvilket jeg synes er genialt, fordi invandrere netop søgte den amerikanske drøm, som var guldet).

Mit spørgsmål er så, om der er for stor en afstand mellem redegørelsen af guldfeber og uafhæningskrigen samt erklæringen -  til analysen af yuppie kutlur og narcissisme???????

Min umiddelbare mening er at, de passer fint sammen fordi man under guldfeberen søgte guld (=lykke) og i yuppiekulturen har pengene mend endvidere søger efter lykke (i blandt andet udsende).

hvad synes i?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2010 af morten79 (Slettet)

Tja.... det korte svar er Ja. Det kan godt gøres. Det kræver bare at du rent faktisk er i stand til grundigt at definere hvad på yuppie kultur og narcissisme er. Det er store emner men hvis du har tid og overblik lyder det spændende. Hvis jeg var dig ville jeg prøve at blive mere skarp på hvad fordelen skal være mellem de 4 emner, uafhængighedserklæringen, guldfeberen, yuppiekultur og narc. fylder de lige meget? eller er det noget du ønsker at gå mere i dybden med end andre?


Svar #2
08. april 2010 af Lindberg05 (Slettet)

altså uafhængighedserklæringen, guldfeberen er jo selve min redegørelse - jeg vil gerne i redegørelsen lægge vægten på uafhængighedserklæringen da den er fundamentet for den amerikanske drøm. Jeg vil i min analyse lægge vægt på defineringen af narc. og endvidere Patrick batemans (american psycho hovedperson) karakter.

Lyder det ikke rimeligt?

tak for svaret! (:


Skriv et svar til: SRO - Engelsk Psykologi - Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.