Tysk

Bøjning af verber(hastehjælp)

10. april 2010 af Nannahæhæ (Slettet)

 det første ord ~ entsweigehen, 3.p.s, nutid = entsweigeht
andet ord ~ Fliehen, 1.p.s, nutid = Fliehe


Kan ikke helt huske hvad det der "S" står for?
Er det rigtigt? ;-) Det haster lidt


Svar #1
10. april 2010 af Nannahæhæ (Slettet)

Ligemeget nu :)

Nu mangler jeg at finde ud af hvad entsweigeht betyder, det står ikke i min ordbog?? 


Svar #2
10. april 2010 af Nannahæhæ (Slettet)

Ich fliehe von dem Hund


Von bliver styret af dativ så det hedder DEM hund ikke? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2010 af JJ-cool (Slettet)

genau


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2010 af Tyskfødt (Slettet)

Ich fliehe vor dem Hund

Læg mærke til din stavefejl !      Derfor kunne du ikke finde glosen.     Entzweigehen = kaputtgehen = zerbrechen   = gå i stykker = gå itu   Eksempel:  "Dieses Material geht garantiert nicht entzwei,"  sagte der Verkäufer.


Skriv et svar til: Bøjning af verber(hastehjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.