Generelt

Den perfekte fremlæggelse

12. april 2010 af Sorentk (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Halløjsa,

Jeg skal snart til at lave en fremlæggelse i Engelsk/Afsætning, og har egentlig overvejet, præcis hvordan man laver den helt perfekte fremlæggelse.

Standard er en gang powerpoint, også ellers blot fortæller ud fra dette. Men det gør ALLE, så jeg synes folk herinde, skal prøve og komme med alternative ideer, som virkelig kan imponerer folk.

Skyd løs.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2010 af natasia91 (Slettet)

lav en sjov lille video måske, så falder folk ikke i søvn.  :P


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. april 2010 af morten79 (Slettet)

Hvis man er en rigtig god foredragsholder, synes jeg ofte at en masse powerpoint slides er overflødige. Slides skal efter min mening kun bruges til at give overblik, eller hvis man vil vise noget, en graf, illustration m.m. som ellers ikke lige kunne lade sig gøre.Det er smag og behag men jeg foretrækker indhold frem for form. Det vigtigste for at komme nærmere en "perfekt" fremlæggelse bliver dermed  virkelig at vide noget om det man fremlægger.

Når du så gør det, så kan du begynde at tænke over strukturen af dit indlæg. Tænk på det som en roman eller fortælling. Hvordan skal spændingskurven være? Hvornår vil du overraske dit publikum? og hvornår vil være meget faglig? Der er ikke en fast struktur der er den bedste, men en blanding som man kan se du har tænkt over bliver altid godt modtaget.


Skriv et svar til: Den perfekte fremlæggelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.