Matematik

resturant hjælp mig

25. april 2010 af henriQ (Slettet)

mangler at lave flere opgaver der omhandler resturant...

her er det første jeg har lavet.

NOGLE DER HAR IDEER TIL ANDRE OPGAVER JEG KUNNE LAVE OG EVT HJÆLP MIG :))

PLZZZ ;Z

Resturante buget
1 kunde betaler betaler 200 kr. for en hovedret
20% heraf er moms
160 kr
tilbage
råvarerne 60 kr
Kokkene timeløn 150kr.*8 = 1200- ca. 14 min. Pr. ret
Tjenerne timeløn 90 kr. *8 = 720- ca. 6 min. Pr. kunde
Åbningstid 15-23
samlet er det 1920 kr pr dag
der går til løn
Det vil sige at der skal laves 1920/160 = 12 retter som din før ejeren begynder at tjene penge

Indtjeningen
f ( x ) = 160x - 1920
hvor x er antal


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det ser ud til at være din foretrukne opgave, for du har den kørende nu i 3-4 forskellige tråde inden for de sidste par dage.

Måske du kan præcisere, hvad det er, du har brug for hjælp til.


Svar #2
25. april 2010 af henriQ (Slettet)

 det ikke det største mangler hjælp til den kreative ide, jeg kunne flette resturant sammen i matematik.

Matematikken er det vigtige, resturanten er sekundært det skal bare omhandle det, så man ikke kan snyde :))


Svar #3
25. april 2010 af henriQ (Slettet)

 Plz hjælp...det haster!


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2010 af jesperher (Slettet)

noget geometri omkring resturantens indretning eller logo.

opgaverne afhænger jo også at dit niveau. for ellers kan du jo også indbringe intergral regning.


Skriv et svar til: resturant hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.