Matematik

Please- hjælp . det er til i morgen ??

25. april 2010 af Manjajensen (Slettet)

Keglen har et rumfang på 942 cm^3. Hvor høj er keglen , når radius i grundfladen (G) er 5 cm.

Find også grundfladens areal og omkreds.


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Rumfang V = (1/3)·h·G , hvor h er højden, og G er grundfladens areal. Grundfladen er en cirkel med radius r, så dens areal er G = π·r2 . Beregn G, og isolere så højden i formlen for rumfanget. Grundfladens omkreds er 2πr .


Svar #2
25. april 2010 af Manjajensen (Slettet)

V= 1/3 * 78,5 = 942

¨V = 26,17 = 942

så højden er 36 cm

rigtigt ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2010 af Duffy

Jeps!


Svar #4
25. april 2010 af Manjajensen (Slettet)

tak :)

og grundarealet er : 78,5 cm2

og omkreds : 31,4 cm

rigtigt ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4

Jo, det er rigtigt.

G = 78,5398cm2

h = 35,982cm

O = 10π cm


Skriv et svar til: Please- hjælp . det er til i morgen ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.