Matematik

Godkendelse af parabelrækkefølge

27. april 2010 af Bladlus (Slettet)

Er der nogen der vil godkende, at jeg har sat parablerne i den rigtige rækkefølge, alt efter den stejleste? man starter med dem, hvis grene vender opad.

1) f(x)=1,2x^2

2) f(x)=kvadratrod af 2x^2

3) f(x) = x^2

4) f(x)= 0,1x^2

5) f(x) = -0,02x^2

6) f(x) = -0,4x^2

7) f(x)= -1,7x^2

8) f(x) = -2,3x^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du skal ordne dem i aftagende orden after koefficienten a til x2 .

Da √2 = 1,414... > 1,2 skal din parabel 2) komme før din parabel 1). Resten ser ud til at være ordnet i den rigtige rækkefølge.


Svar #2
28. april 2010 af Bladlus (Slettet)

Super. Mange tak


Skriv et svar til: Godkendelse af parabelrækkefølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.