Matematik

isolering

01. maj 2010 af Tsubasa (Slettet)

R=R0·(1+α+t)

hvordan isolerer man t ude fra formlen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2010 af Proprium (Slettet)

Dividér med R0 på begge sider.

Træk derefter 1 og α fra på begge sider.


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. maj 2010 af mathon

    R = Ro·(1+α•t)

    t = ((R/Ro)-1)/α = (R-Ro)/(Ro·α)


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.