Matematik

vektorregning

02. maj 2010 af Jone (Slettet)

Hej alle

Jeg har en lille opgave i vektor, som jeg er lidt usikker på. Håber nogen kan hjælpe mig med at fortælle hvad jeg skal gøre.

Vektorerne a og b er givet ved a=(2,6) og b=(1,-2)

a) Bestem længden af vektoren a+b

Er det rigtigt, at man skal finde a+b først dvs. a+b= (a1+b1, a2+b2) ⇒  a+b= (2+1, 6+(-2)) ⇒ a+b= (3,4). Herefter skal jeg så beregne længden og det giver -> |a+b|2= 32+42 ⇒ |a+b|=√25 = 5    , dvs længden af a+b = 5

kan det passe?? Det haster lidt, på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 - Ja, det er helt rigtigt.


Svar #2
02. maj 2010 af Jone (Slettet)

Tak, Andersen jeg har også en anden opgave i funktionsundersøgelse, hvor jeg er kommet med et bud på regningen af opgaven. Det vil være rigtig sødt af dig, hvis du gad kigge på den. Tak

Det er den opgave, der hedder " haster funktionsundersøgelse"


Skriv et svar til: vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.