Matematik

SMÅT MAT

03. marts 2005 af niqo (Slettet)
Jeg vil blive glad hvis nogen vil fortælle mig hvordan man regner denne opgave. Opgaven lyder sådan her :
Beregn f(1/2), når f(x) = 3x^3+5x^2-3x+1

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2005 af Damon (Slettet)

du sætter ½ på x's plads i udtrykket

Svar #2
03. marts 2005 af niqo (Slettet)

så.. f(1/2) = 3x^3+5x^2-3x+1

skal man så bruge andengradsligningen?

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2005 af Katty (Slettet)

f(1/2) = 3(1/2)^3+5(1/2)^2-3(1/2)+1

Svar #4
03. marts 2005 af niqo (Slettet)

nå for fanden.. jeg har ikk været i skole da de gennem gik det emne, så har en aflvering til imorgen... men tak, så skal det bare regnes ud det der så der står : 1,125?

Skriv et svar til: SMÅT MAT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.