Idræt

Konditionstræning og sundhed

10. maj 2010 af laurines (Slettet)

Hej.

Er der nogen som kan hjælpe mig med Hvad et glykæmiske index (GI) er? og forklare forskellen på betydningen af at spise fødevarer med hhv. højt og lavt GI.?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. maj 2010 af JKaram (Slettet)

GI er kort sagt en måde at måle hvor hurtigt en fødevare får dit blodsukker til at stige.

Så kan du vel godt regne betydningen af højt og lavt GI ud ;)

Hvidt brød er vist omkring 75 tror jeg (det er ret højt).

Karam


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. maj 2010 af 150972 (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. maj 2010 af JKaram (Slettet)

Godt link: der er endda en tabel derinde.

Karam


Skriv et svar til: Konditionstræning og sundhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.