Matematik

3-gradsligning

06. marts 2005 af Simone444 (Slettet)
Er der nogle der kan løse denne ligning:
8x^3 + 6,72X^2 -5*10^-13 = 0

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2005 af Lurch (Slettet)

der findes en løsningsformel for 3. gradsligninger, men den er på ingen måde køn og bruges vist ca. aldrig. Vil anbefale dig et bruge en grafregner eller andet værktøj til at løse den nummerisk

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2005 af Mads123 (Slettet)

x=2.72772*10^-7 x=-2.72772*10^-7 x=-0.84

Svar #3
06. marts 2005 af Simone444 (Slettet)

løser du den vha solver?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2005 af Mads123 (Slettet)

Ja, bruger TI-Interactive.

Skriv et svar til: 3-gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.