Matematik

vækstrate

11. maj 2010 af UnknownMiss (Slettet) - Niveau: B-niveau

er dette rigtigt, hvis jeg skal finde vækstraten ud fra a ? a= 2,3

2,3 - 1= 1,3

1,3*100%= 130 %

Vækstraten = 130 % Det lyder af rimelig meget alligevel ? :/


Svar #1
12. maj 2010 af UnknownMiss (Slettet)

COME ONE PPL ! heeelp me :S


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2010 af Economist (Slettet)

Ikke desto mindre er det sandt.

Hvis du har a=2,3, svarer det til en stigning på 130 %.


Svar #3
12. maj 2010 af UnknownMiss (Slettet)

Hmm og det samme gælder: a= 4,568
Vækstraten er så = 356,8 % Sorry. men det virker bare underligt ;)


Skriv et svar til: vækstrate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.