Dansk

Projektopgave - Prostitution

12. maj 2010 af jacobp443 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle.

Hej alle, mig og to drenge har fået til opgave at skrive om prostitution. Det er som sagt projektopgave og vi skal fremlægge i 40 min. Vi er dog i tvivl om hvordan vi skal fremlægge, vi vil gerne finde på noget kreativ og noget som bliver husket, så vi ikke bare står og snakker mens nogen billeder køre i baggrunden, evt. Få publikum lidt med og ja hvad ved jeg..

Vi vil derfor høre om i har nogen gode idèr og evt. Hvordan vi skal fremlagge. Vi har en uge fra på mandag af.


Svar #1
12. maj 2010 af jacobp443 (Slettet)

 bump


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2010 af ramme2 (Slettet)

Et godt virkemiddel ved en fremlæggelse er at bruge som du har været inde på at bruge en computer med billedfremvisning. Fremlæggelsen bør struktureres omhyggeligt og i fællesskab med de andre i gruppen. Powerpoint er det bedste værktøj til fremvisninger, men hvis i ikke kan finde ud af at lave dokumenter i powerpoint, kan Word bruges. Opdel fremlæggelsen i afsnit og vis et relevant billede til hvert afsnit. Hvert billede bør indeholde lidt tekst i punktform, så i ikke taber tråden under fremlæggelsen. De relevante billeder kan nemt findes ved hjælp af en billedsøgning på nettet.  God arbejdslyst.


Svar #3
16. maj 2010 af jacobp443 (Slettet)

 Vi er gode i powerpoint, men det vi søger er noget kreativt, noget som ikke bare "alle" laver. At stå og læse op i 40 min. mens billeerne køre er ikke nok. vi vil have noget nyt :)

- nogen idéer? :)
 


Svar #4
17. maj 2010 af jacobp443 (Slettet)

bump


Skriv et svar til: Projektopgave - Prostitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.