Matematik

Integral

16. maj 2010 af bkacky (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er kommet i et dumt situation hvor jeg ikke ved hvordan jeg med ord skal forklare hvad man gør i følgende:

det er taget fra beviset om den eksakte løsning af logistisk differentiallining:

1/y + 1/(b-y) dy = a*b*dx ⇔ ∫1/y dy + ∫1/(b-y) = ∫a*b*dx

siger man bare at man tager integralet af (alt det der står i venstre side af ⇔)? eller?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2010 af peter lind

ja det gør man


Svar #2
16. maj 2010 af bkacky (Slettet)

mange tak :)

lige et spg mere: når man tager intergralet af højre side af lighedstegnet...

∫a*b*dx = a*b*x   <--- er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2010 af peter lind

+ en integrationskonstant.


Svar #4
17. maj 2010 af bkacky (Slettet)

selvfølgelig :) tak skal du have


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.