Matematik

Tangenter

17. maj 2010 af LifesSorrow (Slettet)

Har lige en lille opgave jeg skal have hjælp med :i

f(x) = 3x^2-x
Find lign. for tangenten i (1;2) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2010 af Isomorphician

Brug tangentens ligning:

y = f'(x0)(x - x0) + f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2010 af AMelev

Brug fomlen for tangentligningen. x0 = 1

Bestem f '(x) og indsæt x0 for at finde f '(x0)


Skriv et svar til: Tangenter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.