Matematik
Binomialfordeling
08. marts 2005 af
Annlil (Slettet)
Det min første dag herinde så ved ikke hel hvordan det fungerer. men hvis der er en der kan hjælpe med opgaven nedenfor, vil det være en stor hjælp.. eller bare giv en anden opgave som eksempel/hint, som i allerede har lavet:
Om de to stokastiske variable X og Y gælder:
E(X)=4, spredning^2(x)=3,2
E(Y)=-7, spredning^2(Y)=12,8
og at X er binomialfordelt.
Bestem antals- og sandsynlighedsparameter for X
Bestem derefter de reelle tal a og b, så Y=aX+b
Om de to stokastiske variable X og Y gælder:
E(X)=4, spredning^2(x)=3,2
E(Y)=-7, spredning^2(Y)=12,8
og at X er binomialfordelt.
Bestem antals- og sandsynlighedsparameter for X
Bestem derefter de reelle tal a og b, så Y=aX+b
Skriv et svar til: Binomialfordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
