Matematik

Cirkelligning...

24. maj 2010 af 215 (Slettet)

hmm.. norget virker forkert..

Vedhæftet fil: Opgave.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2010 af mette48 (Slettet)

Ja

Du har glemt de 25, der stod som 5. led i ligningen

træk dem fra og du får r=2


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2010 af Aalborg90 (Slettet)

x^2-10x+y^2-4y+25 = 0

(x-5)^2 + (y-2)^2 + (z-0)^2 = -25 + 5^2+2^2 = 4

C (5,2,0) r = 2


Svar #3
24. maj 2010 af 215 (Slettet)

 Yes.. .der var den takker


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. maj 2010 af Aalborg90 (Slettet)

Hov, sorry - glem det med z - havde ikke set det kun var i to plan - tænkte lige på det var en kugle:)


Skriv et svar til: Cirkelligning...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.