Matematik

oversat

26. maj 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

           hvad hedder det på engelsk,skal bruges ved reggression på computeren

                      f(x)=ax+b  liniær funktion   (på engelsk?

                     f(x)=b*a^x eksponentiel funktion (på engelsk?

                     f(x)=b*x*a potens funktion  (på engelsk?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2010 af Yow! (Slettet)

lineær : LinReg

ekspo..: ExpReg

potens: PowerReg


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2010 af juventuz (Slettet)

 Skriver pwrreg ved potens :)


Skriv et svar til: oversat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.