Matematik

Integralregning

30. maj 2010 af sputnik3 (Slettet)

Hej nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

Bestem integralet

1
∫  (2x3 + ex ) dx
0


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2010 af peter lind

Brug at xn+1/(n+1) er stamfunktion til xn og at ex er sin egen stamfunktion


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2010 af Graskian (Slettet)

 Du skal via peter linds metode gerne nå frem til et ubestemt integral: 2/4 x4 + ex  =  1/2x4 + ex.

Det er en stamfunktion, kaldet F(x). Dit bestemte integrale = F(1) - F(0), jf. opgavefremstillingen.

F(1) - F(0) = 2/4*14 + e1 - (1/2*04 + e0) = kør selv videre derfra :), det giver et simpelt tal.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2010 af Graskian (Slettet)

 Okay, lidt forvirrende, der skal self stå:

F(1) - F(0) = 1/2*14 + e1 - (1/2*04 + e0) = ?


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.