Matematik

MAT HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP

31. maj 2010 af Formelsamling (Slettet)

Hvordan kan jeg bestemme højden af en trekant UDEN at kende arealet O_O ?!?!?!??!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2010 af Crazyguitarman (Slettet)

med højdeformlen:

ha = c*sin(B) = b*Sin(C)

h= c*sin(A) = a*sin(C)

hc = b*sin(A) = a*sin(C) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2010 af mathon

   hc = b*sin(A) = a*sin(B)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2010 af Crazyguitarman (Slettet)

#2
 

   hc = b*sin(A) = a*sin(B)

Det er rigtig ja, det var en slå fejl.


Skriv et svar til: MAT HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.