Matematik

skr. Mat

01. juni 2010 af 1Fay (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej , jeg har været oppe i skr. mat idag. jeg er meget nervøs for min karakter.

fordi det værste er at jeg har nogle rigtig formler, men så  har jeg åbenbart regnede dem forkert, det fandt jeg ud af da jeg efter eksamen blev spurgt af de andre elever hvad vi gjorde og hvilke resultater, vi fik på de forskellige opgaver. der er mange opgaver hvor jeg er sikker  på, og jeg mener vist at har man lidt over 50 p(mat c), så er man bestået. Men jeg vil bare gerne vide om man også får få point for rigtige formler i opgaver (2-3 point eller sådan noget? man får vist 10 point for en ´hel rigtig opgave.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. juni 2010 af XiphiasFO (Slettet)

Normal vil man få nogle point for en opgave selv om resultatet måske er forkert.

eksempel:

4 point for følgende opgave:

Find rødderne for andengradspolynomet 2x2 - 3x - 2 = 0

D = (-3)2 - 4*2*(-2) = 25

x = (3-√(25))/2*2 =  23    v   x = (3+√(25))/2*2 = 491   , lad os sige du laver fejl i udregningerne her. Læreren vil se, at du har været på rette vej, men fucker lige up i det sidste, så får du nok 2-3point i stedet for 4.

Sådan har de i hvert fald gjordt ved mine udregninger.


Svar #2
05. juni 2010 af 1Fay (Slettet)

Okaaa tusind Tak for svaret !..

det hjalp...:)


Skriv et svar til: skr. Mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.