Matematik

mat diff

15. marts 2005 af fransk (Slettet)
Om en funktion oplyses det at den er løsning til diff:
5y'-2y=0
og at g(0)=3
Bestem en forskrift for g

nogle der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2005 af frodo (Slettet)

5y'-2y=0 <=>
y'=2/5*y <=>

y= c*exp(2/5*x)

indst dit punkt, og isoler c!

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2005 af Duffy

y(x) = 3*e^(2/5*x)


Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2006 af Livtebelle (Slettet)

kan ikke helt gennemskue hvordan man går fra y'=2/5*y til y= c*exp(2/5*x)??

nok bare mig, der er træt her til aften.

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2006 af Livtebelle (Slettet)

nå - nu har jeg fundet ud af det selv.

Skriv et svar til: mat diff

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.