Matematik

FUNKTONER! HJÆLP HASTER!!!!

13. juni 2010 af AnnaxKevin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har snart eksamen, og har brug for hjælp ang. funktioner:

1)  Ved en lineær vækst, vokser y med a* delta x, når x vokser med delta x. Jeg forstår bare ikke ligningen, fx: hvorfor bliver f(x + delta x) minusset med f(x)? Forklar mig, hvordan dennne ligning løses:

f(x+ delta x) - f(x)= a*(x+delta ) + b* (a*x +b) = a*x + a *delta x + b - a* x= a * delta x.

(delta tegnet kunne ikke skrives!! :/ )

2) ved en potensfunktion, skal jeg forklarer betydningen af de indgående konstanter. Jeg ved a's betydning, men hvilken betydning har b? Grafen for en potensfunktion skærer jo ikke y aksen.... ??

HJÆLP!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. juni 2010 af Abauuz

Kan simpelthen ikke se hvad der står :S


Svar #2
13. juni 2010 af AnnaxKevin (Slettet)

PRØV NU :)


Skriv et svar til: FUNKTONER! HJÆLP HASTER!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.