Matematik

Eksponentialfunktioner

13. juni 2010 af millebak (Slettet) - Niveau: C-niveau

du skal komme ind på sammenhængen mellem eksponentialfunktioner og finansregning, ud fra følgende to formler.

Kn = k0 *(1+r)       og        f(X) = b*ax

Håber virkelig i kan hjælpe mig (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2010 af peter lind

Hvis du sætter k0=b, 1+r=a og n= x har du f(x)


Svar #2
13. juni 2010 af millebak (Slettet)

Tak, men forstår stadigvæk ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2010 af peter lind

Hvad forstår du ikke?. Hvis du sætter ind som anført får du at Kn er en eksponentialfunktion. Den væsentlige forskel er blot at n normalt er et naturligt tal og x er er en reel variabel.


Svar #4
13. juni 2010 af millebak (Slettet)

Okay, forstår tak


Skriv et svar til: Eksponentialfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.