Matematik

bevis?

15. juni 2010 af 012 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal bevise at f(x)=x2 er differentiabel med f´(x)=2x

hvordan skal man bevise at den er det..


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2010 af Alkymisten (Slettet)

hmm der er jo ikek så meget at bevise det bliver jo bare f'(x)=2x


Svar #2
15. juni 2010 af 012 (Slettet)

der er et eksamens spørgsmål og der står at jeg skal bevise den bliver til det??

opgaven hedder helt præcis..

differentialvotient og afledet funktion:

difinere hvad der forståes ved en differentiabel funktion og bevis at f(x)=x2 er differentiabel med f´(x)=2x


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2010 af Blueoil (Slettet)

check frividen.dk


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)

Opstil differenskvotienten

(f(x0+h) - f(x0)) / h

for funktionen f(x) = x2 i x0 , og vis, at differenskvotienten har en grænseværdi for h gående mod 0. Grænseværdien er differentialkvotienten i x0 .


Svar #5
15. juni 2010 af 012 (Slettet)

tak :D


Skriv et svar til: bevis?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.