Studievejledning

endelige karakterer

25. juni 2010 af mm :) (Slettet)

Jeg har lige checket Ludusweb for at se mine karakterer.. og der er noget jeg ikke forstår. Jeg har før skiftet studieretning, så jeg måtte gå 1.g om. Jeg afsluttede billedkunst og fysik på min daværende studieretning, hvor jeg i billedkunst fik 4 i afsluttende karakter og 10 i eksamen. Da jeg gik 1.g om fik jeg 10 i afsluttende karakter i billedkunst, men det er åbenbart ikke det karakter som står i listen af mine afsluttende karakterer nu... I stedet for 10 står der 4 i den liste, og det forstår jeg ikke fordi er det ikke karaktererne for min nuværende studieretning der skal gælde?? /:

Min forhenværende studieretning var EN, Sa og psykologi. Nu har jeg studieretningen MA, Fy, Ke...

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor det er mit gamle billedkunst karakter der bliver overført og ikke det karakter jeg fik i billedkunst da jeg gik året om!! :(
 

(jeg har lavet det samme indlæg i et andet kategori før jeg lagde mærke til at det passede bedre ind her)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. juni 2010 af Jerslev

#0: Snak med kontoret på dit gymnasium.

Det er var også noget af en U-vending mht. studieretning, du tog dig. :)

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
25. juni 2010 af mm :) (Slettet)

Jamen... ahrhhh... kontoret har da ikke åben nu hvor det er sommerferie? :( Jeg skal vente hele sommerferien for at få at vide om mit gennemsnit for endelige fag indtil nu er på 8,1 eller 9,1! Det er virkelig et spring fra 8,1 til 9,1.. Jeg får bare stress af det.. haha..

Har du måske et bud på hvorfor det er sådan? Tror du det er en fejl? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. juni 2010 af Ade (Slettet)

Umiddelbart mener jeg ikke man kan ændre sin karakter i et fag man har afsluttet, hvilket du gjorde da du valgte af gå til eksamen i første runde af 1.g. Havde du valgt ikke at gå til eksamen dengang var din årskarakter ikke blevet 'fastlåst' som nu.

Men følg Jerslevs råd - undersøg det hos administrationen/eksamenskontoret når sommerferien er slut. Jeg går ud fra du fortsætter i 2.g, så hvorledes dit gennemsnit ser ud lige nu har vel ikke så stor betydning. Alternativt kan du måske kontakte din lærer i billedkunst via e-mail hvis du er desperat efter at løse problemet her og nu.


Skriv et svar til: endelige karakterer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.