Studiejob

Lærervikar

17. august 2010 af pq64 (Slettet)

Hej,

Tager folkeskoler stadig imod ansøgninger fra personer som mig, der er 19 år og netop har gennemført en STX uddannelse? Og i så fald, vil det være bedste at sende en ansøgning eller at møde op på skolen?

Mange tak!


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. august 2010 af Barium (Slettet)

Mange af mine venner som holder sabbat år, har gået over på den skole hvor de har gået og spurgt om de ikke kunne bruge en lærervikar :-) Nogle har fået afslag da der jo er grænser for hvor mange vikarer de skal bruge .. Men har du gået der før kender de dig nok så syntes jeg det ville være bedst at henvende sig personligt.

Vær opmærksom på at det kan være et super urimeligt job, med nogle lede unger .. specielt hvis du er så heldig at få 8.c som LIIIIGE skal se hvor langt de kan gå :-) Du kan også være super heldig og få de mindre klasser og få nogle fede oplevelser med nogle sjove børn.

Held og lykke med det !


Svar #2
17. august 2010 af pq64 (Slettet)

Mange tak, Barium!


Brugbart svar (3)

Svar #3
18. august 2010 af borgen (Slettet)

 Hej pq64 

Har selv arbejdet som folkeskolevikar i 2 år, og har de bedste erfaringer derfra! Og ja, du kan være uheldig at få 8.c som lige skal teste dig (undskyld til jer der går i 8.c, det er bare et ex;-), men såsnart du har været vikar i et stykke tid, så opgiver de hurtigt at drive dig (alt for meget) til vanvid.

Mit råd er, at ringe til skolen og spørge om de har brug for en vikar. Det er en fordel, hvis du også er villig til at hjælpe til i SFO. Hvis du bor i en uniby skal du dog være opmærksom på, at der er hård konkurrence. Min skole havde eksempelvis kun unistuderende som vikarer.

Good luck!


Svar #4
18. august 2010 af pq64 (Slettet)

Tak for de gode råd :)


Skriv et svar til: Lærervikar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.