Matematik

Isoler

19. august 2010 af FsPDennis (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der en der vil hjælpe mig med at isolere rentefoden i denne formel?

K=K0*(1+r)n

Umiddelbart får jeg det selv til: r = n√(K/K0-1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke korrekt. Flyt -1 uden for n-te roden:

r = n√(K/K0) -1


Svar #2
19. august 2010 af FsPDennis (Slettet)

Perfekt :) Så passer det nu. takker!


Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.