Matematik

HELP

19. august 2010 af Px (Slettet)

4ab-2**+3ac-***=ab + ac
** er tal der mangler og det er dem man skal finde
så det gir ab + ac
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvis det skal forstås således, at du søger to tal, x og y, så

4ab - 2x + 3ac - y = ab + ac , finder man jo, at

2x + y = 3ab + 2ac ;

men der er jo ikke nogen entydig løsning på det problem. For eksempel kan man vælge x = ac og y = 3ab , så problemet ser således ud:

4ab -2·ac + 3ac -3ab = ab + ac


Skriv et svar til: HELP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.