Studér i udlandet

Studere i USA

26. august 2010 af hejmedmig1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa.

Først og fremmest skal det siges at jeg har bestået en bachelor fra CBS i år (ha -almen).Min helt store drøm er at studere et semester i USA på min Kandidat.

Dette kan dog kun lade sig gøre igennem CBS, hvis dit gennemsnit er min. 7. Mit snit ligger på 6,8, hvilket derfor er for lidt, desværre.

Mit spørgsmål er således om det er muligt selv at arrangere et semester i USA, altså uden om CBS?

Jeg går ud fra at karaktersnittet 7, er noget CBS stiller op pga af at efterspørgelsen til at studere i USA er højere end det reele antal pladser CBS har. Nogen der kan verificere dette? eller er det i virkeligehenden en grænse som er standart i hele USA

Håber der er nogen der kan hjælpe mig =)

Mhv Mathias


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. august 2010 af MaryFont (Slettet)

Hej Mathias,

På jurastudiet på KU har man præcis samme "adgangskvotient" for udveksling til USA. Grænsen er sat fordi der er så mange om buddet, og jeg er ret sikker på, at det også er tilfældet fsva. CBS.

Du kan godt selv arrangere et ophold, og hvis du stadig har SU-klip tilbage, kan du også få dækket studieafgiften. Det skulle være en ret så tidskrævende proces, da du jo selv skal finde et universitet og selv stå for at arrangere det hele. Men et udlandsophold er en fantastisk oplevelse, så hvis det er det du brænder for, er det jo det hele værd. Sørg bare for at starte i god tid. 

Held og lykke med det   


Brugbart svar (2)

Svar #2
30. august 2010 af Jonasivy (Slettet)

Du kan jo eventuelt se på Dansk-Amerika fondets vejledende karakteroversættelse til at vurdere hvilke universiteter du kan stile efter:

http://www.wemakeithappen.dk/index.php/studievejledning/90

Du kan også læse mere om det her: http://ivysen.dk/du-vil-afsted

Held og lykke


Skriv et svar til: Studere i USA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.