Matematik

Isolering

29. august 2010 af ladysman (Slettet)

 Hej, jeg har prøvet at isolere min "T2" på mange måder nu, men resultatet passer aldrig.

Formlen ser således ud: Q=C*(T2-T1) - og jeg vil så isolere T2.

Jeg vil sætte stor pris på jeres hjælp!

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2010 af Sidselsn (Slettet)

 Q/C=T2-T1 → dividere med C på begge sider

(Q/C)+T1=T2 → addere med T1 på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2010 af mathon

           Q = C·(T2-T1)                                          gang ind i parentesen

           Q = C·T2-C·T1                                                       adder C·T1

           C·T2 = (Q+C·T1)                                      divider med C

           T2 =(Q+C·T1) / C


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.