Matematik

integralregning

05. september 2010 af Px (Slettet)

 Vis, at G8x) = 6ln(x)-3x^2+6x er en stamfunktion til g(x) = 6(1-x^2+x)/x , x >0 

HELP!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Hvis G er stamfunktion til g, skal der gælde G'(x)=g(x).

Du skal derfor differentiere G(x) og kontrollere det giver g(x). Hvis det passer er G en stamfunktion til g.


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.